Årets höjdpunkt!

 

Fest i byn är Brobornas egen fest och arrangeras varje år av Upplands-Bro kommun och Bro Centrum. Festen är en naturlig samlingsplats Upplands-Broborna och årets höjdpunkt i Bro!

Loppis, tivoli och musik

Under Fest i byn samlas alla Upplands-Brobor i Bro centrum för att umgås, lyssna till livemusik, äta gott, träffa företagare och föreningsliv och strosa omkring runt bland marknadsknallar och loppisbord. 

Det kommer att finnas ett litet tivoli med små karuseller och några tillhörande marknadsstånd.

Om Bro Centrum

Bro Centrum erbjuder det mesta man kan önska i ett lokalt närcentrum. Här finns simhall, äventyrsbad, sporthall, vårdcentral, tandläkare, apotek, optiker, matbutiker, café och restauranger, korvkiosk, bank, mäklare, sko- och nyckelservice, blomsterbutik, frisör, gym, spelbutik mm.

Det ursprungliga Bro Centrum stod klart 1973. Det totalförstördes tyvärr av en brand i juli 1992. Endast bankens kassavalv stod kvar med oskadat innehåll. Ett provisoriskt centrum uppfördes på parkeringen och i mars 1993 började man bygga det nya Bro Centrum. Fastighetsägaren Upplands-Brohus ville då skapa ett modernt, luftigt och trivsamt centrum med småstadskänsla. Det nya centrumet blev ett lyft för Bro med sin nya spännande arkitektur som invigdes 1994. Välkommen till Bro Centrum!

Om Upplands-Bro kommun

Upplands-Bro ligger i hjärtat av Mälardalen och är en av regionens mest natursköna kommuner. I kommunen bor drygt 28 000 invånare. Här finner du 13 mil stränder och en skärgård med närmare 50 öar. På en halvtimme kan invånare i vår kommun byta den fridfulla, lantliga idyllen mot pulserande storstadsliv i centrala Stockholm.

Upplands-Bro kommun

Bro Centrum