Peter siepen

En färgstark och påfågelslik träningsfantast, fylld med kärlek och omtanke. Ett otroligt hektiskt schema kräver struktur och ordning i vardagen med uppdrag som DJ, artist och föreläsare vid olika evenemang. Peter Siepens många år i branschen har lika många fantastiska utstyrslar och med sitt humoristiska sinne är Peter en person man inte blir besviken på.

Sommaren 1995 bildar Peter Siepen produktionsbolaget Spader Knekt Sverige AB tillsammans med två kollegor. De producerar en rad uppskattade program för dåvarande kanalen ZTV. Som programledare för “Jag, Peter” och “Peter Khakimannen” blir han Peter Siepen med en hel generation. Med SVT-produktioner som “Nöjesredaktionen” och TV4:s “När & fjärran” tar han sedan klivet in i hela den svenska tv-publikens hjärta.

I dag fylls merparten av Peters tid med uppdrag som DJ och som föreläsare om bland annat träning och ett hälsosamt liv. “I över 30 år har jag regelbundet tränat och det känns meningsfullt att både få inspirera och påverka andra människor till en förbättrad livsstil”, konstaterar Peter Siepen.

På Fest i byn kommer Peter att bjuda på både träningstips och inspiration för en hälsosam livsstil.

Tid och plats: Nya scenen i aktivitetsparken, 12.00

Peter Siepen2.JPG